Katter älskar att jaga snören…

Nishant, en egyptisk mau, gör det dock på sitt alldeles egna sätt… Han har tagit ena änden av snöret i munnen och drar iväg med det när han får syn på snörets andra ända – och så är jakten i full gång!

https://youtu.be/9MJkZd0vG7E
(Om din katt också älskar snörlekar precis som Nishant – kom ihåg att ALDIG lämna katter och varken korta eller långa snören obevakade!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katter älskar att jaga snören…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *