Wikki på plats

Undrar om någon bryr sig om att titta på listan Top100 här på Metrobloggen?

147

*fniss* – en katt bland alla de pimpinetta bruttorna???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki på plats”

  1. Har aldrig kikat på listan, utom när du publicerat dem förstås. Hur klättrar man högre? Är det fler läsare eller fler kommentarer? Måste hjälpa till så att du kliver förbi ’damerna’ på listan, Wikki! Bästa nosen i bloggvärlden det är du det. 🙂

    1. Äsch jag bryr mig inte om att ödsla energi för att klättra om de där substanslösa damerna på listan – de inte ens viktiga att överträffa! Man klättrar uppåt i listan beroende på hur många sidvisningar man har om dagen. Jag tycker ju det är kul med mina cirka 10 000 sidvisningar i månaden men tycker att det är absolut inte något allena saliggörande. Det är mycket viktigare att nå en liten grupp läsare som förstår och tar till sig mitt budskap: Att stödja det lokala katthemmet! Det är ett viktigare mål!!!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *