Vem är så JÄVLA dum!???

Förlåt uttrycket men….

pqokatthem
Alltså jag mår illa så att morrhåren darrar av oro för den lilla katt som suttit instängd i denna papplåda… Någon dumpade lådan – med en eller flera katter i – ute vid vägen utanför Djurskyddets katthem på Fredriksberg i Oskarshamn. När personalen där hittade den nattfuktiga tomma lådan i fredags morse 23/7 vid sjutiden hade katten/katterna klöst sig ut genom papp och silvertejp i lådan och var försvunna. Kvar stod bara en rosa kattoa och två små matskålar… Hur kan man göra nåt så urbota korkat? Vanlig kartong håller ju ingen katt inne?!

Hoppas att personen som gjort detta har Riktigt Dåligt Samvete nu – och hoppas också att missen kan lockas fram av de andra katterna när de är ute i sina rastgårdar vid katthemmet?! *lockar ksss ksss ksss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Vem är så JÄVLA dum!???”

 1. Vid såna här tillfällen BEHÖVS svordomar och önskan om ett dåligt samvete så det är bara till att hålla med och hoppas att kissarna hittar till katthemmet.
  Nalle

 2. Jamar mé i svordommarna & ger riktigt hårda tassar mot denna/dessa personer…
  De e ju inte klokt 🙁

  Håller tassarna för att katten/rna hittas & kommer in i värme & kärlek/Jam & Kram

  1. Mjau folk borde ju fatta att papplådor och kartonger inte håller en misse inne…
   TassKram Wikki

 3. Jaa, Wikki, din rubrik sätter tassan på det ”Vem är så JÄVLA dum!???”. Vi känner oss raaaasssssande!!!

  Tasskram på dig

 4. Ungefär i samma idiotklass som den som hade ställt en bur där LUCKAN SAKNADES och istället hade idioten tejpat dit plast! Någon som tror att katten satt kvar på morgonen när buren hittades ?!?!?!?!? Ska det ses som förmildrande omständighet att buren ställts utanför ett katthem och att man inte dumpat katten inlåst i en fullt fungerande bur i skogen, som är ytterligare ett exempel på vad jag upplevt?
  Önskar dessa idioter allt ont här i livet!

  1. Mjau eller som de som ställde en hård kattbur – låst – med flera katter i samma – i stekheta solen i stentrappan ner till Örebro katthem en smällhet sommardag, utan att ens knacka på eller ringa dit. De stackars katterna var ju nära att dö av värmeslag innan någon upptäckte dem! *morr*
   NosPuss Wikki

 5. Jamars vad arg jag blir när jag läser sånt här! *stampar ilsket med tassarna*
  Hoppas verkligen katten/katterna klarar sig och blir omhändertagna

  1. Mjau ibland önskar man sig klackjärn på tassarna så att det märktes mer när man klampar ilsket, elelr hur? NosPuss Wikki

 6. Snuffe och jag håller också med. Husse vill gärna säga lite han med, men vi vill inte skrämma slag på dina besökare. Hoppas missarna förstår att inte alla människor är onda och kanske vågar sig fram till katthemmet. *svanskram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *