Oj jag ligger efter med svar…

Stress…

fatcatkiss

Ni anar inte vilken enorm mängd kattsaker det finns att skriva om just nu! Om hemska saker och om roliga saker som händer katter, om sådant som gör att man tar glädjeskutt och sånt som får svansen att sloka… Plus att så klart ha en avrundning på min kattfototävling som t o m bara just idag också – vad tycker ni, ska vi ha en omröstning några dagar eller ska jag egentassigt kora vinnaren???

_kom

Min statistikräknare ser ut så här också, så det är väl bäst att jag försöker att komma ifatt med kommentarssvaren!!??? Puh…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Oj jag ligger efter med svar…”

 1. Oj,Oj,Oj…Såå många sidvisningar & Ogranskade tassar,men…
  Ta de lugnt Wikki,de sitter ju kvar 😉

  Söta katter på bilden *mjauufniss*
  Hur du korar Vinnaren avgör dina tassar,men…
  Mjauuu att få bli korad av Wikki ? vore ju underbart på en tass 😉

  / Jam Kram & NosePûssar från oss!!!

  1. Puh, ja det tar sin tid – men varje kommentar är uppskattad och glädjande, det vet du! NosPuss Wikki

 2. Tycker nog att du kan kora vinnaren för egen tass.
  Du får väl blanda alla korten blunda och peka det finns ju såååå många söta missar.
  Jag skulle nog haft en massa bekymmer att välja ut en eller två som bästa bild.
  En gosig kram till dig, Nova och dina människor.

  Nalle

  1. Mjau, så blir det nog… men jag ska göra ett sammandrag med alla tävlande också… Är så stolt över alla bidrag! ?
   TassKram Wikki

 3. De flesta av oss (alla?) litar nog på att du på egna tassar klarar av att nosa fram den värdigaste vinnaren i din Sommartävling. Det är ju du som kurrat ihop reglerna och vet bäst. Men lite svårt kan det nog bli med så många sötisar och härliga berättelser att välja emellan.
  *NosGos*

  1. Mjau, det lutar nog åt att jag blir ”enfaldig domare” i så fall i morgon, när tävlingstiden är avslutad!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *