Katten som blåste bort!

Jag upphör aldrig förvånas över allt otroligt som kan hända oss katter!!!

lea
Det var i torsdags som en kraftig tromb drog in över Huljen väster om Sundsvall. Lea 8 år (Till höger) stod och tittade ut genom fönstret på hur familjens plastmöbler for all världens väg, och fick till sin förtvivlan se hur familjens katt, svarte Friese som stod uppe på en sten, även han fångades av den starka stormvinden och blåste iväg!!! Över ett 30tal träd knäcktes på några sekunder, det blev en stor förödelse, inga människor skadades, men Friese var borta.
fr3

fredagen började ett omfattande röjningsarbete, och konstaterades att också en del hustak farit illa.

Gladast var dock Lea vars älskade Friese kom tillbaka helt oskadad!

Undrar just vad han tyckte om att flyga? *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Katten som blåste bort!”

  1. ojdå, jamarns vilken luftfärd det måste blivit. Ja, man kan verkligen undra hur det kändes för Friese. Som svar från kommentaren på vår blogg så tackar vi så hemskt mkt för ditt tack till oss och om ngn av dina människor nånsin har vägarna förbi Öland så är de såklart varmt välkomna. Tasskramar/ Puma och Sixten

    1. Hi hi det låter mysigt! *spinner* Mjua någon gång måste jag ju ge mina människor lite semester!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *