Tävlingsbild nr 28

Hurra vad många som vill vara med och tävla! *svansdans*

Här är ett charmigt par som ställer upp som ekipage nr 28:
emil_o_danny
Missarna heter Emil och Danny. Matte Sofia skriver: ”Hej! Här kommer vårt bidrag till Sommartävlingen. Det är två av mina älsklingar, Emil och Danny. De är syskon och på bilden är de ca 11 veckor. Drygt en vecka efter att bilden togs flyttade Emil till ett eget hem och Danny stannade hos mig tillsammans med brorsan Robin. Ett och ett halvt år senare kunde Emil inte bo kvar i sitt hem, så han kom tillbaka. Så brorsorna blev återförenade och de är fortfarande ena riktiga bus- och kelkompisar. De är idag tre år gamla.
Tack för en jättefin blogg som verkligen står på katternas sida!
Mvh Sofia Karlsson och kissarna Emil, Danny, Robin, Mimmi, Musse och Rasmus”

goldstarglitter

Mjau men jag skymtar en misse till i bakgrunden, en svart, kan det vara Robin?! Och vet ni, något som jag gillar alldeles extra med denna berättelse?! Jo att katternas matte hade dörren öppen för Emil så att han fick komma tillbaka, när han inte kunde bo kvar i sitt första egna hem. Det är Sofia tilldelad en extra KattGuldStjärna för!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 28”

  1. Oj, tack Wikki!! Klart att charmige Emil fick komma hem igen. När han flyttade till sitt egna hem gjorde jag klart för hans husse och matte att jag måste få veta hur han hade det i framtiden och att de måste meddela mig om han inte kunde bo kvar. De höll sitt löfte och kontaktade mig, som tur var. Ve och fasa för vad som annars kunde hänt!!
    Jo, det är nog Robin som sitter i bakgrunden och vilar lite från buset. Han är svart som en panter. 🙂
    Kram från Sofia och missarna!

    1. Visst är du värd guldstjärnan, tänk om alla som släpper iväg en liten kattunge var beredda på samma ansvar – då skulle vi ha mångfalt färre hemlösa missar… *buff*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *