Tävlingsbild nr 14 i ”Sommartävlingen”

Från Will & Bellatrix kommer nästa bild:
wb
Matte Camilla skriver: ”Här kommer vårat bidrag till tävlingen. Vi säger bara: ”Lycka är en lillebror…eller en stora syster” =^:^= =^:^=! Matte hade svårt att välja, det finns ett par tusen bilder på oss…!!!”

Å vilken kärlek den här bilden förmedlar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Tävlingsbild nr 14 i ”Sommartävlingen””

  1. Å, så ljuvligt! Någonting av det goaste, mysigaste jag sett. Vad härligt när katter som bor tillsammans tycker så mycket om varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *