Tävlingsbild nr 15

pumasmall
Kattungen Puma gör verkligen skäl för sitt namn, med sin distinkta viltfärg! Och så här berättar matte Emma om honom: ”Flera har nog läst på min blogg om den sacco-säck jag har och som Puma lagt beslag på. Det gjorde han redan första dygnet hemma hos mig.
Uttrycket han har på bilden säger allt ” den här är bara min nu så det så”. Puma har jag skaffat genom KKS, från Emma med bloggen
Ronnebys hittekatter. Jag visste direkt att Puma och jag var menade för varandra så att säga från första gången jag såg honom på bild på Emmas blogg, jag tingade honom utan att rådfråga min pappa (som jag visste skulle bli skitsur om jag skaffade hem en katt till). Och ja, det blev han och hotade med att jag skulle få flytta, de första veckorna var jobbiga – men sen så smälte pappas hjärta också för denna underbara katt och nu är Puma en otroligt älskad katt av alla här. Tasskramar och Nosbuffar från Ölandskatterna Puma och Sixten.”
Puma är en lycklig katt som hittat hem. Tack Emma för det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 15”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *