Letade du efter en KattchingKatt!?

lillalila1
Mjau förlåt men jag lyckades tappa bort mailet med frågan om jag visste om fler sådana här coola retro-tygkatter – så svar kommer här i bloggen! Det är Kattching som syr de fina katterna! Den här vackra katten Lilla Lila finns osåld just nu, den hittar du här.

Om någon annan hinner före att beställa den – det är ju lite ”först till kvarn” när den finns i en shop – så kan det vara bra att veta att Kattching syr också upp katter och andra av sina fina saker på beställning, då är det bara att maila till henne!  *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *