Rapport från Klösträdet

Här kommer några snabba reportageklipp från er tassburna reporter:

KATTHEMMET KOMPIS VÄXER FRAM! Nu börjar så sakta väggarna ta form. Snickaren är tyvärr fortfarande sjuk, Maritha har också varit lite krasslig (Krya på er båda två!! *healingspinner*) och Sonny jobbar på sitt ordinarie jobb så han hinner inte snickra så mycket. Men bilder från bygget finns här och så här ser det i alla fall ut nu:
gavelsidabs

WIKKI ÄR MARKNADSKATT: Som flatcat fortsätter jag att turnera med Nalles och Lasses marknadsvagn!

_b300

Inte nog med att jag var på Calmare katt-utställning, nu har jag varit på ”Tossiga Bonnadan” 3 dagar i Ronneby och är nu på marknad i Kalmar för andra gången! Givetvis har min ”flatcat” (Jag får nog tillverka fler och skicka ut på tur?) ett viktigt uppdrag att samla in pengar till lokala katthem, både på marknader och i Nalles bod i Kristianopel. Just nu går pengarna till Kattkommando Syd och katthemmet Kompis. Plus att jag testsover och intygar kvalitét på kattbäddar…
_b299

ÅSKAN NÄRMAR SIG! Från mitt utkikstorn (Samt med hjälp av sajten åskradar) håller jag koll på blixt och dunder. Prickarna på bilden nedan är åskan kl 13.30. Det vill säga, jag kryper djupare ned i kartongen som husses inlines kom i. En katts kartong är dess borg!
ask

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rapport från Klösträdet”

 1. I dag var vi i Kristianopel Wikki o jag medan Lasse var på Öland igen med Wikki.
  Visst är det fantastiskt att kunna föröka sig genom delning. Lurventussan?
  Satte in 600 kr till ´Daisys reskassa häromdan´
  härligt att ha stöd från dig Sockersöta Wikki.

  Puss o Kram till er alla
  Nalle o Lasse( som är glad att Wikki är med på hans först EGNA MARKNAD)

 2. Kolla bara alla åskprickar runt Ölan, det var konstant dunder och brak här igår. Hjälp, jag var så rädd. Den där pajar får inte komma hit och skrämma mig så.

  1. Mjau då ska man krypa upp i famnen på en trygg matte eller husse och spinna så högt så att åskan inte hörs?! Runt Öland och Gotland var det nog blixt och dunder igår så det räckte till! Stackars alla rädda missar och människor! *spinner tröstande* TassKram Wikki

 3. psst: lånar bilden på ditt kattbädds intyg, har ej hunnit ta en egen och din är bättre. Ska lägga ut ett inlägg på bloggen om pumas wikki testade bädd. //Pumas Matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *