Jakten på svalka….

kylkatt
Fniss fniss – lugn, det är en fuskkatt så klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jakten på svalka….”

  1. Yikes! Det var tur att du sa att det var en skämtkatt, för husse höll på få ett blodtrycksfall igen. Nu när vi vet att det var ett skämt, så ser det faktiskt lite kuligt ut.

    1. Ni kan ju tänka er hur folk skulle reagera om en sådan där sak satt i motorhuven på bilen eller i brevinkastet på lägenhetsdörren…. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *