Sparar du också tappade morrhår?

Matte har en särskild glasburk för tappade morrhår. Jag vet inte vad hon ska ha dem till… Stora matte lägger hittade morrisar i en fin plåtask.
_b298
Mina pälsbollar vill däremot ingen ha!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Sparar du också tappade morrhår?”

 1. Hm, underligt beteende. Varför sparar man gamla morrhår? *kliar sig i huvudet* Så vill de ändå inte ha dina hårbollar som du så fint erbjuder. *fnys*

  1. Mjau, människor är konstiga… Mina säger att de är lediga nu och ”ska komma ut lite” men sitter bara inne och flämtar i värmen?
   NosPuss Wikki

 2. Vår husse sparar också våra morrhår i en liten låda! Matte och Lillhusse har dock aldrig förstått varför… :/

  Det förstår väl vilken katt som helst att man måste spara morrhåren!! 🙂

  Nosgnugg Linnsen och Frank

  1. De kanske tänker klä ut sig till katter en vacker dag och vill låna äkta morrisar!?? NosPuss Wikki

 3. Jag sparade några av Simons tappade morrisar (se Tävlingsbild nr 7) i en liten, liten glasflaska i ett fönster länge. Ett svart och några vita. Morrisarna tog vinden tag i och de försvann en dag för några år sedan. En av hans tappade kattungetänder ligger i en liten burk och jag har några smutsiga tassavtryck på ett papper också.
  Ovärderliga minnen av en hjärtevän.
  *Nosgos*

  1. De märkliga människorna som sparar på sina missar – det känns tröstande på något sätt! *leende*
   NosPuss Wikki

 4. Om dom inte vill ha dina pälsbollar får dom gärna skicka dom till mig.
  Lovar att jag skall ta väl hand om dom.
  Puss på söta nosen.
  Nalle

 5. vår matte och husse spar pälsen som dom borstar av oss under vintern – för att lägga ut dem på olika ställen i naturen under våren för att fåglarna ska få bygga bon som är mjuka och sköna….Lite konstiga är dom allt husse och matte!… och egna avlagda kläder lämnar dom till myrorna…

  1. Mjau, det var en bra idé, men var lämnar man den sparade pälsen så att fåglarna hittar den?! Och vi ger också användbara kläder till Myrorna! Det blir ju ibland kläder som man inte slitit alls på men inte kan ha längre, och någon annan kan få dem… TassKram Wikki

 6. Matte och Husse sätter våra pälstussar i buskarna eller sätter fast dem i barken på tallarna. (Vi är lite intresserade av inredning själva – mest placering och vikning av mattor – så vi tror att det blir fint hemma hos fåglarna!) Vad vi däremot inte kan räkna ut är hur myror kan ha någon nytta av Husses och Mattes kläder…

  1. Vad fiffigt – jag ska be matte spara fin utkammad långpäls till det! (Men inte de läbbiga dammråttetussarna under soffan, dem ska fåglarna slippa…) Tack för tipset! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *