Svalkande ställen

Tvättstället kan rekommenderas:catskittensink
Be dina människor att göra rent det från tandkräm, tvålrester och annat joximox först bara!
_b288
Har du som Landetkatten Mjurren ovan tillgång till eget UtomHus? Då kan marken vara riktigt sval i skuggan av ett lummigt träd eller en häck, i synnerhet om det inte hunnit vara solsken på den sidan sedan natten. Man kan också som Semlan ha en favoritbuske att krypa in under:
_b289
Längst in under den annars ganska torra spireabusken är gräset alldeles platt utav flitigt användande. En trygg plats för gammelkatten!
6
Från Chigak har jag lånat den här bilden som visar hur en omtänksam matte ser till att jourkatterna har extra fläkt fastän rastgården ligger i skuggan. Bra fixat! Där har katterna också vattenskålar med isbitar i, precis som stationskatterna Isak och Findus här:
is1
I morse fick jag och Nova också isbitar i vårt vatten av husse, och jag lovar att det smakar härligt! Så ställ er framför frysen och jama: Mjau-iiis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Svalkande ställen”

  1. Haha, isbitarna kan ju med stort nöje jagas på golvet också:) Slumpen såg aningen snopen ut då hans hundkompisar knaprade de han själv haft ut för att jaga:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *