Chili och Cassi räddade!

Ett stödhem är hittat till dem i ”grevens tid”… Puh!

trtt

Nu knäpper jag mina tassar och ber SkaparKatten ta vara på alla katter som har ett avlivningshot hängande över sig – och bönen går ut till alla er som läser detta också! Stöd ditt lokala katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Chili och Cassi räddade!”

 1. Wikki, vet du hur det går för Nisse som du också skrev om? Det var kanske inte riktigt lika bråttom, men……. Hoppas att den ägaren är av den typen att de fattar att det kan ta litet tid att omplacera kissekatter. Vi fick vänta väldigt länge, Sullivan kortast tid för han behövde bara vänta några månader vi andra mer än ett år.

  1. Mjau, jag har inte hört något mer *oroligt spinn* men håller tassarna och hoppas!
   TassKram Wikki

 2. Så bra!
  Hoppas Nisse oxå hittar nytt hem.

  Underbar bild förresten. Är precis som man känner sig i värmen va.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *