Drömkatt

skrufydarkx1

Vissa nätter

Vissa nätter
fastnar jag i en gråzon
mellan vakenhet och sömn
vet inte
om jag drömmer
eller är vaken

Vissa nätter ligger en främmande katt
bredvid mig i sängen
en ungkattssmal
svartvit katt
men när jag tänder sänglampan
finns inget där

Vissa nätter
tassar det
alldeles för mycket
omkring mig
för att vara sant

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Drömkatt”

  1. Wikki det är så vackert! Vem är den snygga katten i den vackra bilden? En katt-dikt-bok? Bättre än Kattliv det tycker vi!

    NosPuss Sven och Signe

    P.S. Vi vet nu vem som är Rostis ägare. En av våra grannar (hans Sally ser ut som Sven) berättade att Rostis är hemma hos de och läxar upp ALLA!

    1. Å det är en av Stora mattes mystiska kattdikter, det kanske jag skulle ha skrivit.
      Katten på bilden är okänd, en detalj från ett foto på en utställning för 2 år sedan när vi inte hade något program… Den där Rostis behöver sättas på plats va? Ska jag komma och burra upp svansen och tassa vett i honom? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *