Tänk att man kan ha så kul

fest
Med en bit purjolök!??? (Matte hittar dem under bäddsoffan sen.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk att man kan ha så kul”

  1. Som gammelhusse brukar säga; ”varför slänga ut hundratals kronor på leksaker, när katten blir lika glad av flärpen från lättmjölkspaketet.”

  2. Grönsaker är nog de mest underskattade leksakerna tror jag. Har själv haft störtkul med en bit morot, vitlök & potatis. Jättekul att leka tassboll med dem! Nyttig motion verkligen 😀

    Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *