Bloggkrångel…

Något strular med vårt internet….

Var det kanske för att jag var fräsig igår mot den mobilt bredbandsförsäljare som ringde igår och jamade att han var den sämsta säljare jag pratat med? Personer som skrattar krystat, låtsas personliga genom att säga ens namn sjutton gånger och frågar om information som de redan har, samt inte har ordning nog på sin kundlista än att de ringer dig fast det bara är två timmar sedan de redan tidigare ringt – de ska ha sig ett riv på nosen! 

Jag lovar att blogga så snart jag kan! Just nu går det inte att lägga upp bilder eller komma åt vissa nätsidor, suck…

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bloggkrångel…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *