Träff med Nalle!

Äntligen, i helgen kommer Nalle för att vara med sin marknadsvagn på Vilsta Marknad i Eskilstuna nu över lördag och söndag… och vi ska träffas så att jag personkattligen innan kan provsova alla hennes kattbäddar! Då kan de nämligen sedan säljas med ett Wikki-intyg: ”Denna KattBädd har kvalitétstassats, provlegats och härmed högtidligen godkänts personligen utav Wikki”…

Så här ser det annars ut när en av Nalles katter testar:
kattlyx

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Träff med Nalle!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *