Tazzlan och ungarna söker hem!

_b237
Under en trappa i Kungsör födde hon sina fem ungar, kattmamman Tazzlan. Hon var så smal och tunn att husägaren där, som matat katten en tid, trodde att det var en tanig ung hankatt… Och när de en dag hörde pipande ljud under trappan gissade de att ”hankatten” fångat något. Men där låg hon, Tazzlan, och gav sina ungar allt gott hon kunde…
_b238
Därför är det fem mycket rejäla ungar som kom in till Livbojen när de här bilderna togs för 10 dagar sedan, men en mycket smal och hungrig mor. De fick bo hos Sara, som sett till att den tuffa stridbara kattmamman Tazzlan, som försvarar sina ungar till det yttersta för andra katter, fått en vrå för sig själv och barnen. Allihop är pigga och livliga och söker nya hem!
_b239
Det är två helsvarta busfrön, två mycket eleganta randiga ungar och en liten en i ”svart tuxedo” dvs med svart kavaj och vitt skjortbröst… Tazzlan själv är verkligen vacker!
_b240
Intresserad? Mer information och mer bilder finns på Livbojens hemsida!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tazzlan och ungarna söker hem!”

  1. Vilka ”uuuunderbaringar”! Och vackra mamma Tazzlan som månar så om sina små sööötisar =^:^=! All lyckans tasskramar till dem alla!

    Buff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *