Dagens dos av uttällningskatter: Zorro

Zorros matte har nog väntat massor på de här bilderna! Förlåt! Och du ska få dina foton i mailen i nästa vecka, när vi klarat av marknadsjobbet!

_b241
Svarta fina Zorro är en bra representant för fin huskatt utan stamtavla men som gör bra ifrån sig på utställning. Tåligt finner han sig i att lyftas och kollas…
_b242

Fast Zorro och husse har ju tränat! ”Visst är vi coola, husse och jag??!”

Mjau, nu vann inte Zorro, men matte och husse är ju överens ändå om att han är deras mest älskade världens finaste..

_b243
Det är sådant  som räknas, tycker jag!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dagens dos av uttällningskatter: Zorro”

    1. Men en liten bit Topsy finns kvar – ett ömt vårdat minne fyllt med kattkärlek! ?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *