23:e plats på Metros Topp100

…känns både hedrande och förvirrande. Men mest känns det som: Har alla super-populära bloggare flyttat någon annanstans? Och då tassar jag upp i listan?!

141                

 Eller har jag bara drabbats av dåligt självförtroende?! *suck*

Även den envisaste och tåligaste bloggkatt kan bli trött ibland. Det gör ont i själen att läsa rapport efter rapport om lidande katter ute, om kattmammor som behöver in för att föda sina ungar i trygghet, utan hunger och rädsla… om katter och andra djur som misshandlas, vanvårdas eller helt enkelt nonchaleras. *morrhårsdarr*
hv
Tänk om den här platsen i topplistan hade varit förut, när Metro gav 0,03 öre per sidvisning. Då hade jag kunnat få in en krona då och då till mitt katthemskonto. Men nu är det inte så längre, och då får man vackert komma smygande med TiggarHåven…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “23:e plats på Metros Topp100”

 1. Men Wikki, du kommer ju högt upp i rankingen bara för att du har en så intressant, initierad, uppdaterad och fräsch blogg som det är roligt att följa både av oss katter och våra hemhjälpar.

  Vi håller med om att det är jättetrist att det inte blir några pengar längre, för Örebro Katthem är ett jättebra katthem som hjälper alla som verkligen behöver det mest. Tur att du vet hur man hanterar tiggarhåven så det blir litet pengar och annat till behövande Örebromissar.

  Vi har haft en liten för spännande dag med målare hemma som hade en JÄTTESTOR dammsugare med sig, så nu ska vi snart dra oss tillbaka till stora sköna sängen tillsammans med mamma. Hoppas hon kommer ihåg att ge oss litet kvällsgodis.

  Nattspinn till dig och Nova

  1. Ojoj hoppas inte dendammsuger upp katter i tron att det är pälsbollar?! Tack för alla berömmande ord! *nosrodnad* NosPuss Wikki

 2. Kanske är det så, att några bloggare har flyttat, men inte ska du ha dåligt självförtroende för det, Wikki! Vi älskar din blogg, även om man ibland kikar lite med bävan på bloggrubrikerna när det är någon tråkig kattnyhet. Men sådant måste man också berätta om! För att inte jama om alla fyndiga, underbara, spännande inlägg som du tassar ner. Om du har klättrat på topplistan så är det väl förtjänt. Så det så! Kurr och burr.

  Ps. Fast vi håller med: tråkigt att ersättningen försvann. Alla pengar till katthemmet är förstås efterlängtade och behövda.

  1. Mjau, tyvärr måste man berätta de tråkiga nyheterna också – det vore ju roligt om de inte funnits, men…. Tack för beröm och kattplimanger, mycket uppsKATTat. *kurr*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *