Minns ni snön?

_promenad_7
Det var bara fyra månader sedan! Man behövde snöskotassarna för att ta sig fram… och nu ser det ut så här:
_b222
De är snabba i svängarna, SkaparKatten och Moder Natur!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Minns ni snön?”

  1. hejsan wikki..
    pip är lite ledsen i tassen,för hans grattis till Nova kom inte med..han skickade ett grattis till henne..*snyft*

    1. Mjau jo då grattiset kom fram – fast mitt i natten… och sedan kunde vi inte kolla kommentarer förrän nu i kväll… Nova blev superglad för ditt grattis Pip! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *