Katt4You – Tack!

Jag tycker att ni ska titta in hos Katt4you och njuta av högst egensinnigt designade kattsaker med skön stil!
_b225
Det t o m doftar Simba och Bamse om kortet med dem på! Jag kanske skulle trycka upp Wikki-vykort någon gång?! Min andra Katt4You-sak tog husse hand om och rapporterar med STOR förtjusning att det var den bästa grej han nånsin fått:
_b226
Nämligen en sorts burkkylare (Med Simba på!) och husse intygar att den fungerar verkligen – ölen höll sig kall och fräsch rejält mycket längre… han var nöjd och SPANN som en katt! Så det fungerar säkert på cola och läsk också! Det blev som en termos fast kylande, försökte han förklara. (Ibland är min husse virrigare än Sippos husse…) Och det känns ju så självklart att med en COOL katt på burkkylarpåsen så måste det bara fungera! En sådan här grunka skulle alla ha inför den varma sommaren!

Ja, jag slickar mig om nosen på nedre bilden, för jag fick läbbigt öl på morrhåren, usch!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt4You – Tack!”

  1. *fniss* Virrigare än Sippos husse. Ja då är det verkligen kris! Aj, jag skrattar morrhåren av mig. Men det verkar va en ytterst finurlig grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *