Hem till Hemingway

Jag tror jag är lite förälskad…. i Hemingway. Den här Hemingway:
heming
Eller är det kanske mest det att jag är förtjust i Gotland – för det är ju där denna Hemingway finns… På Gotlands katthem finns denna STORA men lite osäkra kille och väntar på just DIG! Har du ett hem för en riktig Hemingway???!

 Mitt hjärta tillhör ju faktiskt en annan svartvit bloggkisse… *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hem till Hemingway”

  1. Jag förstår ditt val av hjärtevän. Han är oemotståndlig. Hoppas i alla fall att Hemmingway snart får ett eget hem. Det borde finnas många på Gotland som har möjlighet att ge honom ett kanonhem tycker jag.

    1. Mjau eller kanske det kan bli bra reklam för Gotlands katthem om han lyckas charma någon turist?!
      NosPuss Wikki

  2. Ååå så grann kille!!! Där ligger du fint!

    Matte just suttit o funderat med en av sina vänner som gillar svartvita, korthåriga killar o just nu letar efter en att adoptera då hon känner det är tyst i huset…tänk om han bott närmare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *