Fler vackra utställningskatter!

_b218
Magiskt vackra öron har svarta orientalen ”Coco Chanel’s V for Vendetta” – otroliga röstresurser har hon också!!!
_b219
Hypnotisk blick och otrolig karsima har den här cornish rexen ”Caturday Solomon the Successor” – och väldigt snygg burdekor! Det här roliga tyget gillade vi:
_b220
Var hittar man ett så läckert katt-tyg?!
_b221
Här har vi en ljuvlig sphynx vita eh…hm… eller skära ”Vintermånen’s Hole in one Idaho”, en odd-eye! Len som en persika!
_60

Ett litet tips:

För att kunna veta vilka katter som är avbildade, så fotograferade matte först katten, och tog direkt efter det bild på nummerskylten på buren. Så var det bara att gå in och titta i programmet sedan och se vilken misse som fastnat på bild. Det blev bara lite förvirrande om det var flera katter i samma bur…

Mer kattbilder kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fler vackra utställningskatter!”

  1. Hoppas någon stickar tröjor åt sphynxarna så de slipper frysa! Undrar om man kan bli allergisk mot någon som inte har päls? Måste vi ta reda på och tipsa vår allergiska kattkära kompis.

    1. Mjau allergi är så individuellt – en del tål inte sphynxar heller, man måste prova sig fram. Sibirisk katt lär vara den allergivänligaste katten trots att den här lång päls! Det har något med underullen i pälsen att göra. Så din kompis får försöka hälsa på hos någon sphynx-familj och prova hur det går!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *