Grattis på 3-årsdagen Nova!

_b223
Mina allra Mjukaste TassKramar och KärleksFullaste NosPussar till min kära LillaSyster Krumbukten nr 1 Nova Nos RödPäls HusseSkatt MysKurra! Nu ska här öppnas Gourmet Paté och Tonfiskburkar!

Husse och matte har haft fullt upp med ommöblering idag, men nu när det är klart ska vi fira vår lilla GuldsKatt! *spinner*

Mjau må Nova leva, Mjau må Nova leva,
Mjau må hon leva kattiljoner med år!
Kurra Kurra Kurra! Kurra Kurra Kurra!

_b224
Ovanstående bild innebär: ”ETT PRESENTKORT till NOVA på en härlig resa till Landet jättesnart! Du får skutta i gräset på fri Tass och fånga obegränsat med möss, kryp och vad du vill! Grattis från Wikki och alla LandetKatterna!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Grattis på 3-årsdagen Nova!”

 1. Hurrjam, hurrjam, hurrjam. Grattis Nova!!
  Hoppas du får chansen att fånga en riktig födelsedags stek på landet någon dag. Tasskramar/ Puma och Sixten

 2. Grattis, lilla jättesöta Nova! Hoppas din födelsedag blir riktigt mysig med all den goda festmaten och att du snart kan ligga och rulla dig i gräset ute på landet och riktigt njuta av tillvaron.

  1. Nova du har tonfisk runt hela morrhåren?! Oj oj vänta så ska jag slicka bort det värsta! Mjau vi ska ta lite extra kattfest när vi kommer till Landet igen! TassKram Wikki

 3. Kurra, Kurra, Kurra, Kurraaaaa till världens finaste ’side kick’ Nova! Hoppas du utnyttjar varenda sekund av det fina presentkortet.

  Tasskramar och Nospussar från oss!

  1. Mjau *fniss* Nova som ”side kick” – det har jag inte tänkt på, men det är ju sant. Det får mig att känna mig som Läderlappen och Robin typ. Nova säger att hon gillar det, men att hon hellre är med på Puh och Nasse, vad hon nu menar med det?! TassKram Wikki

 4. nämen Novagumman fyller du 3år..jag fyller 5år i september,hoppas du grattar mig då
  /tasskram och puss på nosen från pip i födelsedagspresent.

  1. En puss från Pip var absolut bästa födelsedagspresenten! Nova spinner och lyser som en superNova!
   TassKram Wikki

 5. Jam, Jam , Jam, Grattis på födsledagen Nova!
  Hoppas att du fick lite extra gott att äta också! Nosbuff

  1. Så klart det blev lite fest! Och Ville på Landet, han knep en talgoxe och ville att Stora matte skulle spara den till Nova. Men den blev visst uppäten i alla fall. *suck*
   NosPuss Wikki

 6. Vi instämmer högjutt i det fyrfaldiga KURRA:t och ger våra varmaste KATTulationer på högtidsdagen!

  Vilken alldeles fankattisk present Nova ska få, det är ju så härligt med utomhuset! Vi hoppas på fint väder och god jaktlycka!!!

  Vi fick ju ett AlKATTraz till ettårspresent i förra veckan, inte riktigt lika fint, men nästan, för vi kan spana på fåglar och jaga surrbullar!

  http://xn--brderna-bus-sfb.har.skoj.nu/foton/alkattraz_1.jpg

  Det är bra att matte inte är nån höjdare på trädgårdsvård, för det är ganska vildvuxet och mysigt i rabatterna! Syns jag?
  http://xn--brderna-bus-sfb.har.skoj.nu/foton/pejst_indajungle.jpg

  1. Mjau vilka superfina foton! Kul att se att ert AlKATTraz är så välanpassat för ett par klätterglada grabbar som er… Det märks att ni har klok matte och husse som är rädda om er!
   NosPuss Wikki

 7. grrrrraaaaattiiiissss i efterskott, Nova! Hoppas du fick en underbar dag,ett fyrfaldigt skånskt kurra till dig, kurra, kurra, kurra, kurraaaaaa =^:^=.

  Tasskramar

  1. Skånskt ”Kurra” det var fantastiskt – något sådant har vi aldrig fått förut! *spinner* NosPuss Wikki

 8. Oj – jisses! – vi har glömt att gratta Nova, men bättre sent än aldrig!

  Ett JÄTTEGRATTIS till Nova på 3-årsdagen (och alla katterna samt matte stämmer in) Hurrjam Hurrjam Hurrjam Hurrjaaaaaaam!

  Nosbuff och tasskram från oss alla i Otterbäcken, både fyr- och tvåbenta!

  1. Nova spinner tacksamt! Mjau vilken bra födelsedag, och tänk att bli så firad! Tack!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *