AKUT!!! Jourhem sökes!

tzo

Katträddarna LIVBOJEN i Eskilstuna gör allt de kan för att rädda en grupp katter som riskerar att avlivas om de inte är borta från området där de håller till inom kort

Sara och gänget är också ute med fällor idag för att också försöka fånga en troligen dräktig honkatt och en skadad stor rödgul hankatt som setts släpa bakbenet (Kanske brutet!) efter sig i Vilsta Industriområde. Det här området är inget bra hem för en katt, men under många års tid har både Djurskyddet och andra försökt rädda katter som går där, i industrismuts, sopor och trafik. Katterna är helt hemlösa, saknar mat, värme och vatten, överlever på förorenat vatten i pölar och råttor, bor under lastpallar och bråte.

Lycka till med KattJakten idag  och toppen, mina vänner Ina och Andreas, att ni också hjälper till!!! NosPuss!!!

snowcat

Livbojen stödmatar Vilstakatterna och flera andra missar som ännu inte kunnat fångas in. De behöver stöd och hjälp med kattmat, kattsand och veterinärkostnader för vård och kastreringar. Kan du hjälpa till? Jourhem söks akut, med vädjande tassar! Har du en liten vrå över för en troligen skygg och mycket rädd kisse?!!! Kontakta Livbojen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *