Att vara KalenderFlicka

_large
Minsann, här ligger jag utvikt i gräset bland blå scilla och bara njuter av solen! Så ser det ut idag hos alla som har Purina Gourmets Årskalender 2010 och har kommit ihåg att vika upp bladet för april! Det känns verkligen som en stor ära att vara KalenderKatt… Tänk att det är lilla jag!!?? Man fattar det knappt! *nosrodnar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Att vara KalenderFlicka”

 1. Vad fin du är, Wikki! Får nog be min matte köpa en sån kalender så jag kan titta på dig hela månaden.
  Nosgos
  Sullivan

  PS
  Jag var kalenderpojke förra året i november i Stockholms Katthems kalender. Ganska stilig jag också, faktiskt 🙂

  1. Oj Sullivan då ska jag ta fram min sparade kattkalenderhög och se om jag har den med dig! *bläddrar ivrigt*
   GladPåskNosPuss Wikki

 2. Kurrmjau – idag e du på vår kalender här hemma i klostret! Och det ser så härlit ut å ligga utsträckt i grönt gräs och kunna nosa på blommor… vi har för all del lite blommor nu, kårrkussar eller vad de heter, men inge vidare gräs för de e fortfarande vitt i halva trägårn. Tänk att vi känner så mycke känt folk… Sippo och Bie-killarna skriver böcker å du e utvikningsbrud… ojojoj!

  Tass från Conny, sekerhetskatt i klostre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *