APRILSKÄMT: Wikki slutar blogga!

gatukatt
…och tänker tillsammans med Nova ägna sig åt gatukonst, s k GRAFFITI, istället!

April, april!!!!!

Inte tror ni väl ens en mikrosekund på det här aprilskämtet???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “APRILSKÄMT: Wikki slutar blogga!”

 1. Oj nu fick jag nästan hjärtstopp! Fy på sig att luras så där..:)
  Jag tänkte skriva att det ger du F-N i , hihihi… Men jag tror att man kan hålla på med båda grejerna:)
  Glad påsk! Ses i Blåkulla- jag har trimmat kvasten och kammat Slumpen..
  Kram Jam o Spinn

 2. Wikki! Din buse katt! Du skrämde livet ut oss! : ) : ) Men vi blev lurade, hi hi hi!

  Tack söta du för besök på vår sida! Blogg och Flickr och annat skall vara kul! Så ha aldrig dåligt samvete för att du inte hinner besöka oss så ofta. Det är allti lika kul när du visar dig och du, det är inte många som har ett konto där bara för att kunna kommentera! Och då är det mattes kompisar vi pratar om! INGEN! : )

  Du gör så mycket bra för alla oss missar att vi bara inte kan låta bli att kommentera och älska din blogg!

  Ha en skön och vårig Påsk med Nova och matte och husse! TassKram från Svennis och Siggis : )

  1. Agnes Signe Sven och Selma, jag gråter djupt rörda tårar, för jag har just läst Katthemmet Kompis gåvolista för mars månad – där ni har skänkt en generös slant men skriver ”via Wikkis blogg”! Alltså ni är så fint snälla på egen tass, det ska ju inte jag ha äran av?!! *buff*
   Så klart jag fixat ett konto så jag kan kommentera hos kattvänner jag gillar!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau alla myskatter, hugg tag i påsk-kvasten och följ med ut på PåskÄventyr!
   NosPuss Wikki

 3. Matte gick på det! Jag hörde henne ropa från dator: VAAAAAAA!? Men sedan kom hon på… Vi hade ALDRIG gått på det om vi sett det först, vill jag bara till-ägg-a! Påskpussar från Fjutten med kollegor!

  1. April april matte! Hi hi nej det förstår jag ju att en klurig katt som dig Fjutten hade jag aldrig kunnat lura!
   Glad Påsk!
   TassKram Wikki

 4. Men vet du hu rädd ja blev!?! Matte sa att hon blev alldelesl kall när titeln tickade in i hennes rssläsare. Du får inte skrämmas så Wikki!!! Lova!!! Nosbuff!

  1. April april!!!
   *svandansar*
   Förlåt om jag gav matte hjärtsnörp – hoppas ni kan trösta henne med små söta nosbuffar?!
   GladPåskNosPussar Wikki

 5. Matte gick på det! Jag hörde henne ropa från dator: VAAAAAAA!? Men sedan kom hon på… Vi hade ALDRIG gått på det om vi sett det först, vill jag bara till-ägg-a! Påskpussar från Fjutten med kollegor!

 6. Aj, då ser ut som om jag får ge matte mun mot nos metoden hon svimmade visst när hon såg rubriken. Jag blev också lite orolig först har ju inte upplevt ett april skämt förut, men Sixten förklarade vad det går ut på så nu är det lugnt. Glad påsk till dig från oss 2 ölands tokar med riktig närhet till blåkulla.

  1. April april, rädda matte nu och gör några egna kuliga aprilskämt???!
   (Jag kan så klart inte sluta blogga när det finns SÅÅÅÅÅ MYCKET katt-viktigt att skriva om!)
   Glad Påsk!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *