Bevis på att matte har egen päls!

_b116

Det pågår en väldig diskussion hemma om katters pälsspridande, och jag vill å det bestämdaste hävda att det finns fler i vårt hushåll som sprider pälsstrån!

——————————->>>

ETT mattehårstrå motsvarar minst tretton av mina egna, så det så!? Alltså kan inte ALLA pälsbollar och hårtussar på hallmattan bero på mig, eller hur?

Dessutom, husse envisas att gå omkring i den där grälliga gröna badrocken, den fluffiga, och jag börjar ana att den också fäller LUDD, mycket misstänkt!!!!

Kära KattKollegor, blir ni också oskyldigt utpekade som enda luddtusskonstruerande varelser i ert hem? Jag hävdar: Protestera! Människor sprider också pälsludd! Bevisligen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bevis på att matte har egen päls!”

  1. Wikki! Vilken matte du har! Alla i vårt hushåll belev avundsjuka på denna svans : )

    Vår matte skyller på oss med men vi VET att det är hon som fäller mest!

    Nos Puss Sven och Signe

  2. Wow, klart det är matte som fäller med den fantastiska hårmanen! Vi får också skyllen här hemma men det är husses hår i ansiktet tror vi. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *