Överblivna kattgräspåsar

Känner du fortfarande ett sug efter grönt vår-gräs???

havre2

Stora matte letade fram 7 st fröpåsar med Wikkis kattgräs – ja havre alltså – som inte kommit till användning, så om det är någon som önskar sig lite sådant att plantera nu innan det riktiga gräset kommer igång för säsongen, så skänker vi bort dem! (Planteringsinstruktioner medföljer.)

Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så postar vi en påse till dig! Det är bättre att de kommer till någon som lovar att verkligen plantera och njuta av kattgräset, än att fröna ligger och torkar bort i lådan här…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Överblivna kattgräspåsar”

 1. Wikki du är så snäll! Vi har ju fått en sån från dig : ) Vår matte är en väldigt organiserad kvinna och hon tippsar att om man sätter det så som du beskriver i en extra fin låg glas-form/vas så blir det ett litet konstverk och fint att titta på!

  NosPuss Sven och Signe

 2. Nu står vårat Wikki-gräs utanför mitt lilla hus. Det är riktigt grönt och smaskigt, även om det är så långt att det hänger lite. Tur att vi har gräset i krukan för vår gräsmatta är inte mkt att ha än även om snön har försvunnit, det har till och med blivit snömögel på den.

  1. Mjau, det är nog bra att ha lite eget gräs inne då, för snömögel smakar blä! *grimas*
   NosPuss Wikki

 3. Min matte skulle gärna vilja ha, om det inte vore så att jag som den enda katten som är intresserad av gräs går och rycker upp dom i rötterna och sedan bär iväg med dom! Matte tycker att det är lite lönlöst att odla något som jag kan smaska på när det knappt får stå en heldag. Men jag, jag älskar att leka trädgårdsmästare, och gömma mitt byte (grässtråna) är jag mästare på!

  1. Hi hi lite busmisse får man väl vara med det goda? Då skulle du se mig om jag skulle få en räka!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *