Lååååååång dag!

  • Härlig promenad igen ute! Vårkänslor!

  • Öppet hus på Kattis, många gäster – håll tummarna för intressenter på flera katter!

  • Stora matte åkte hem. Hon märkte att jag gjort mig extra fin och låg vid packningen och ville följa med till Landet, men sade att jag får komma en annan helg snart. …Lite besviken….
  • Fått en ny matskål, som matte köpte på Kattis ”Loppis”, bilder kommer i morgon! Kurr!

ontry1
Knäpper tassarna och ber SkaparKatten skicka krafter till Ontry på Kattis… Ontry är en sliten tufsig men vacker gammelmisse som inte mår så bra – så han ska till veterinären i morgon. Bli bra, vännen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lååååååång dag!”

    1. Mjau, jag har sooooovit gott! Drömt om att få åka till Landet och jaga små musingar!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *