Wikki på inspektionsrunda

_692

– Häng med Nova, vi sticker ut på en promenad! Det regnar inte och det finns massor av spännande dofter ute!

– Njae, jag har mysstund här med husse, du får ta ut matte och Stora matte och lufta dom själv…

– Okej då… Skyll dig själv, jag tassar ut nu! Matte, kom hit med kopplet och selen så drar vi ut på nosinspektion av omgivningen omedelbums!

_693
Ny rolig sand på byggplatsen… Ha, jag är först att sätta tassavtryck här!
_694
Verkligen ingen ordning på våra buskar… men mattes rabatt är OK:
_695
Mjau, det ser inte mycket ut just nu men stenkanten ligger kvar fint och alla plantor ser ut att leva precis utmärkt! Och nu kommer grannbarnen!
_696
Kurr, vad det är kul att bli klappad!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Wikki på inspektionsrunda”

 1. Åååå, vad mysigt det ser ut att bli gosad med av så många hjälpsamma händer! Snälla grannar! Tur att rabatten verkar ha klarat sig genom vintern. Så blir det kanske fina planteringar där i sommar också? Kurr och burr.

  1. Matte köpte en massa fröing-påsar i helgen, men jag har burit fram en som det står ”kattgräs” på…
   NosPuss Wikki

 2. Ni har ju inget vitt kvar! Skönt att gå ut utan att det är iskallt under tassarna. Måste jama att du ser ut att må bra i all uppmärksamhet av barnen! Klappar och gos är så mysigt! Nosbuff

  1. De här barnen är nog inte så djurvana och behöver lära sig lite… Matte var med och styrde lite och förklarade. Tur det inte var Nova, hon skulle ha krupit ur pälsen av förskräckelse. Men jag finner mig gärna med både hundar och grannbarn! *kurr*
   NosPuss Wikki

 3. Så mysigt det såg ut att bli klappad. Men jag är lite rädd för människor jag inte känner. Det är bara ett par stycken som får klappa mig faktiskt. Snyggt jobbat med att kontrollera allting. *tass*

  1. Jag är nog ganska cool ute så där så lite klappa går bra. Men matte är noga att vara med och backa upp i fall det blir för livligt och jag litar på henne!
   TassKram Wikki

 4. Wikki gillar du grannbarnen??? Ve och fasa vi gillar de inte alls! Din tur ser så härlig ut!

  Vi har fått ny dator och vår matte håller på att lära sig nu : )

  Ha en skön vecka! Tasskram från Sven och Signe

  1. Tänk vad olika det kan vara… Men det finns snälla grannbarn, det är olika.
   Hopaps det går bra med nu dator, lycka till! X-tra Buff till lilla Selma! *kurr*
   NosPuss Wikki

  1. Å det var så lite så! Jag uppskattar att få en kaniniss-kompis också! *spinner* *sniff*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *