Vet du vad en Neko Chigura är?

nekochigurab
Konstruktionen för en japansk neko chigura är urspungligen från en typ av babykorg, tillverkad av rishalm, som omformats till en bekväm kattkorg. Så här tillverkas den:

https://youtu.be/SpYbryGQpQ8
(Hittade tyvärr ingen film med engelskspråkig speaker, så ni får gissa det mesta! Notera den hängivna fyrbenta medhjälparen!)

Du kan faktiskt göra en egen chigura av ett stadigt rep och tygremsor! Så här snygga blir neko chiguras som Andrea tillverkat:bed2
bed12
bedsq2

Här hittar du beskrivningen! Lycka till med korgmakandet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *