Längtar du också?!

vrwikki_large

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Längtar du också?!”

 1. Åhhh, både matte och vi fyrbeningar längtar. Matte och hunden har det bra, för dom går ju promenader varje dag – men vi stackars kissar får bara komma ut en kortis i trädgården. Matte säger att det är för att vi (läs mig Lo-katten) inte ska få för mig att klättra över staketet innan hon fixat nät över – men hur ska jag då kunna jaga fåglarna som sitter och retas på det höga planket runt tomten ? Dom jobbiga småknattarna (Kosmos och Norpan) vågar sig ändå inte ut, så jag får ha heeela tomten för mig själv. Fega Norpan gömmer sig och uppstudsiga Kosmos står som en annan vakthund i dörren och morrar. Sånt larv.

  Nä, nu vill jag ha lite blomster att rulla mig i – fast snöhögarna är rätt kul att klättra i och att jaga snöbollar är livet 🙂

  /Lo-katten vid tangentbordet

  1. Mjau, Lo-katten, det är fint att få vara ute – men snö har vi väl sett så att det räcker nu!? Hoppas Kosmos är bättre i ryggen nu? NosPussa henne och Norpan från mig!
   TassKram Wikki

 2. Vilken fin bild… Vi ville tassa ner något fint om vårens ankomst men blev väldigt medtagna av de tre kisarna i snön och deras öde… Kanske ligger de redan och rullar sig i det friska gräset och bland blommorna, jagar fjärilar och sniffar på fåglarna som flyger förbi, på andra sidan av regnbågsbron… Det är vad vi hoppas och önskar för dem fina kisarna. Men alla andra kise-misars skull önskar vi hett att våren snart ska göra en intensiv entré. I vår trädgård här i Hbg har vi både vintergäck och snödroppar gå full gång!Så håll ut, snart är det vår över hela vårt rike med massa roliga upptåg! Vårliga Tasskramar från oss Skånekisar

  1. Puh så bra ni har det – här är fortfarande över en meter snö på sina håll!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *