VARNING! Mycket otäcka kattbilder!

dd

Tre döda katter – ihjälskjutna – hittade en hundrastande kvinna i snön i en glänta i skogen utanför Riddersberg, Jönköping, i söndags. Chockad anmälde hon fyndet till polisen, som tog hand om katterna. Den helröda katten var sönderskjuten av hagel (På bilden ligger de inte kvar på den ursprungliga platsen) och patron-hylsor låg kvar intill, berättar hon på Kattforum, där det också finns fler bilder.
(VARNING! Bilderna är fruktansvärt sorgliga!

Polisen har konstaterat att katterna saknar märkning, berättar JönköpingsNytt. Att en licensierad jägare avlivar katter med skott är fullt lagligt, men det ska ske ”djurvänligt” vilket det knappast kan ha varit i det här fallet, och vidare är det inte tillåtet att dumpa kropparna i skogen utan vidare. Några vidare uppgifter har man inte.

De stackars tre katterna ser välpälsade, vackra och välmående ut, och det är med sorg man konstaterar att någon inte unnade dem möjligheten att söka upp ett nytt hem istället?! *tårar på nosen*

Återigen slås jag av nöden i vårt kattSverige, där ett älskat husdjur inte har högre status eller högre värde än att detta ovärdiga slut drabbar tre vackra missar… Matte, matte, håll om mig och trösta mig!!! Hjärtat gör så ont i mitt bröst just nu….

OTÄCK BILD NEDAN!dda

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “VARNING! Mycket otäcka kattbilder!”

 1. Åh nej, åh nej, åh nej!!! Vi bara gråter! Ännu en gång. Vad ska vi och vad kan vi göra åt detta? Vi förstår inte. Varför?!!! Matte har mycket mörka tankar om vissa människor nu… Hoppas de små söta vännerna har kommit över regnbågsbron och har det så fint man bara kan ha det… Vi tänker på dem. Tasskram

  1. Tre vackra katter når krönet på Regnbågsbron. Runtom dem står ett sällsamt skimmer, så som det alltid gör när SkaparKatten lagar något skadat – luften är laddad av energi… men det märker de inte själva, utan de tittar förundrade ut över den mängd lekande, skuttande, spinnande och glada katter som finns på den enorma ängen framför dem. Det surrar till och en liten knubbig ÄnglaKatt landar intill. ”Er välkomstfest är alldeles där framme till höger vid det blommande körbärsträdet!” säger den och pekar med ena vingspetsen. ”Kom nu!”
   …och överallt runtom dem hörs SkaparKattens spinnande…
   TassKram Wikki

 2. Åh Wikki vi förstår inte hur det kan hända! Vem? Kan vara så fruktansvärd??? Du skrev ett så fint svar ovan. Vi ber för de missarna och vet att Skaparkatten är hos dem. Snyft snyft snyft…

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, det är hemskt och man vill inte och kan inte förstå!
   *suckar*
   Ja, SkaparKatten är vår tröst!
   NosPuss Wikki

 3. Så fantastiskt vackert skrivet,Wikki, ditt svar på vår förra kommentar alltså !!! Vi har tårar i våra ögon… när vi ser det framför oss! Där skymtar vi också vår så saknade söta fina lilla gammelsyster Snuffin…
  Nospuss

  1. Å tack! Jag tror jag har lite hjälp av någon KattÄngel när jag skriver det där… *blygsamt leende*
   Ja, gammelsyster Snuffin känner alla goda tankar ni tänker om henne och ler, där i SkaparKattens himmel!
   NosPuss Wikki

 4. Vi gråter tillsammans med matte. Fy så hjärtlöst! Och hur ”smärtfria” har avlivningarna varit om det ligger många fler hagelpatroner än katter kvar? Måtte allt ha gått väldigt, väldigt fort. *tårfyllda kurr*

 5. Måste bara kräkas först innan jag skriver färdigt.

  Hoppas att skytten 0ch ev. beställare av gärningen en dag skall passera vid Regnbågsbron.Så att kissarna känner igen honom och kan ge igen tillsammans med alla sina kompisar som finns där.

  Skulle ju gått ut o skött ärenden, nu är man alldeles randig i ansiktet igen.

  Är det konstigt att man älskar djur mer än människor. SVAR NEJ

  Tänker ofta på det här med regnbågsbron.

  Vilket gäng som kommer att möta upp när man är där gör mig både ledsen och glad. alla mina goa missar som finns där.

  Nalle

  1. Mjau, en gång ska vi alla få vår lön, sägs det. Men… jag vill ändå tro på det godas verkan? – att dessa ”gärningsmänniskor” drabbas av sådana samvetskval att de redan i detta jordiska kommer att ändra sig och återgälda om och om igen?!!! Hoppas kan man ju…
   Annars kommer GrindKatten att säga till dem: ”Tyvärr, utsålt, ni får gå någon annanstans!”
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *