DVD-release från Maru!


En av Japans mest populära katter är scottish folden Maru, även känd som ”the Sliding Cat” släpper nu sin DVD den 24 februari! På Mugumogus youtube-kanal kan du se alla roliga Maru-filmer också! Maru är katten som vet att hantera en pappkartong!
maru1 maru2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “DVD-release från Maru!”

  1. ha ha, det var en riktigt rolig kattfilm. Gillade speciellt slutet då han knockade ner brickorna när Matte missade dem.
    Men är Maru verkligen en scottish fold, öronen ska ju vara vikta då?

    1. Hi hi ja du det är det luriga med scottish fold – de finns i varianten scottish straight också. Det beror på att man undviker att para 2 ScF med viköron, då genen för detta också riskerar problem med missbildningar i svans och benstomme. ScF är ju en ”konstruerad” kattras och där ser man vad människans inblandning kan ställa till!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *