Vill du ta hand om Snöstorm?

snostorm
Han heter numera så, den lurviga keliga vita hankatten som finns hos Djurskyddet HittaKatten i Enköping. Visst är han tjusig? Mer information hittar du här. Snöstorm är nu kastrerad och ID-märkt.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vill du ta hand om Snöstorm?”

 1. Han är det läckraste och vackraste vi har sett på länge! Murr så fin! Wikki har du läst idag och katten Morris som satt fast i en hummertina i 6 veckor UTE I SNÖ OCH KYLA!!!??? Han levde och efter en vitaminspruta är han tillbaka till snart sitt gamla jag! Hans människor var väldigt lyckliga! Buse katt tänk att överleva så länge ensam och i den här vintern.

  TassKramar från Agnes, Signe och Sven

  P.S. Vi har bråkat med vår grann katt Rostis han brukar slåss och äta upp vår mat på somrarna.

  1. Jag det var ju tur han klarade sig så bra, lycklige Morris. Hoppas att hans mage komemr igång och han piggnar till bra nu. De var i alla fall kloka nog att börja väldigt försiktigt med skonmat, puh…
   Fy Rostis, du får inte bråka med mina kattvänner!
   NosPuss Wikki

 2. Ja, det var en väldans stilig grabb… det lär väl finnas en och annan som har svårt att motstå honom :-). Lurviga kramar sänder vi 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *