Sex veckor i en hummertina – är det möjligt?

125
Sanningen om den saken vet bara katten Morris, som i alla fall varit borta så länge men hittades, mager och svag men vid liv – i en hummertina! Kanske var det tur att han var så rund innan försvinnandet (Vänster bild) för det var en betydligt tunnare katt (Högra bilden) som kom tillbaka till sin familj i Kyrkvik, Lysekil, berättar GP. 5-årige Morris är lite krokig i ryggen och har ont i en tass, samt måste äta dietmat i små portioner ett tag tills han återhämtat sig, men har i övrigt klarat sig förvånansvärt bra!

Tack, SkaparKatten, för att det sker små mirakel då och då!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sex veckor i en hummertina – är det möjligt?”

  1. Men lille hjärtat då!!! Mirakel-Morris, jo det får man väl ändå säga. Även om vi faktiskt tycker att alla små kisar är mirakel =^:^=! (kurr spinn). Tasskramar

  2. Ja du hittade honom : ) : ) : ) Visst är det härligt! På mattes sida på flickr finns en katt från Tyskland, Explorer, han har varit borta i en månad och hittades i en grannby med hjälp av kattorganisationer. Någon hade gnagat på hans svans men hans matte var SÅ lycklig. Så nog finns det hopp!

    Ha en skön helg kompisar! TassKram från Signe och Sven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *