Framför brasan

full

Pat Brady’s ”Rose” är en av mina favoritserier! Och familjekatten Peekaboo (Tittut i den svenska versionen) är bara så mycket härlig katt att det rister i morrhåren av skratt för varenda serieruta där den lilla krabaten dyker upp… därför måste jag bara beskåda den sista bildrutan lite till:

peek

Och den här strippen är lika underbar:

sq
sq1

Jag tycker Peekaboo är lite lik Nova???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Framför brasan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *