-32 grader hos mina taxvänner!

Tur att mina taxvänner Hillman och Illerson har en husse som fyller kaminen med bra björkved! Igår morse hade de TRETTIOTVÅ grader kallt… och då är det ändå inte det kallaste de haft i vinter!
Och då vet ni ju hur det är med taxar – de är ju inte alls pälsiga som vi katter undertill, utan har rätt glest med päls på magen ibland. Och så kan de inte gå på kattlåda inne utan måste ut i kylan i alla fall… Hillman och Illerson skyndar sig in i spis- och kaminvärmen igen!

(Tycker ni det är konstigt att en katt kan ha hundkompisar? Då ska jag jama att det faktiskt finns gott om jyssta och snälla skällisar av alla former och storlekar! Precis som det kan finnas katter som inte är snälla eller ens möjliga att umgås med… Och jag gillar faktiskt att ha vänner av alla slag!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “-32 grader hos mina taxvänner!”

  1. jamarns i våra tassar så kallt dina taxvänner har det! här är det minus 14grader och det tycker matte är kallt. vi ligger inne i värmen och har det bra.
    GOTT NYTT ÅR!!
    /tass från murre o pip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *