Män med katter är sexiga

stewart_o_sophie3
En man som erkänner att han älskar katter kan riskera att bli lätt mobbad i sin umgängeskrets – eller helgonförklarad! Det finns liksom inte något mellanläge, av oklar anledning. Katten är på något odefinierat sätt en hundraprocentig kvinno-accessoar, män ska möjligen ha rottweilers eller schäfrar för att inte hamna på gay-listan, om man läser reglerna i ”Stora fördomsboken”.

amanacat3

Men tänk om! Män med katter är sexiga!
Om det beror på att katter (På helt felaktiga grunder!) betraktas som enbart mjuka och gulliga, och i sitt bejakande av känslomässiga uttryck anses ”omanliga” kan vara en förklaring. En karl som visar öppet att han älskar katter bevisar därmed att han är säker på sin maskulinitet och – eftersom en katts sätt att visa affektion är mycket fjärran hundars formliga dyrkan av husse – har självförtroende. Som sciencefic-tionförfattaren mr Scalia uttrycker det: ”Cat’s don’t “do” adoration. The man with a cat is comfortable with love and affection that isn’t always on his terms. The man who loves cats is secure within himself, asserting that he is, after all sharing his space with a predator.”

tomcoxathomeindissn2

Så den kattälskande man som är öppen med sin relation till sin katt måste vara något av den mest tilltalande varelse en kvinna kan söka – en katts kärlek är nämligen inget man bara får lättvindigt…. Den måste förtjänas varje sekund!
Sedan är vissa katter mer toleranta än andra:Relationen katter och män hyllas härligt på många sätt. På sajten ”Men an cats” finns den här kalendern för 2010:

calendar2

..och vi ska definitvt inte glömma den underbara svenska almanackan ”Brandmän med klös 2010” som kan beställas här:

brandkalender2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Män med katter är sexiga”

 1. Åh jag smälter när jag ser den där brandmannen med kattungen!! 🙂 Vill gärna se en polis med en kattunge också 😉 Snacka om att kombinera världens bästa varelse med sexigaste yrkena. Min sambo jobbar som brandman!!! 🙂 Och han är väldigt öppen med att han har många katter, och även gillar dom han lägger alltid massor med tid på katterna! Även om matte alltid lägger mest 😉

  KRAM och godjul Wikki!

  1. Tack så mycket!
   Ska se om jag hittar några snygga katt+polis-foton också!
   Krama din goa sambo!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *