Nu ska jag ägna kvällen åt kattklappar!

_29
För att överraska matte och husse har jag funderat på att paketa in mig själv, precis som min kompis Mjurre här… men det fungerar nog inte så bra, det är lite för långt kvar till julafton!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu ska jag ägna kvällen åt kattklappar!”

    1. Ja det var just det – matskål, vattenfontän och toalåda rymdes inte i presentasken jag hade. Knappt halva jag fick plats ens!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *