Wikkis önskelista

Min EgenTassade Önskelista:  

lista
Kära TomteKatten!
Jag önskar inget för egen del, för jag har det redan så bra, och fick ju en vattenfontän förut fast det inte var jul än…

Men jag önskar:

1. En söt pälsig mus med rassel i till Nova att leka med
2. En snygg kostym komplett med skjorta, slips, prydliga man-schettknappar, strumpor och skor, samt överrock och hatt till husse, så han kan vara tjusig när han söker jobb!
3. Ett kul deltidsjobb åt matte, något hon kan trivas med och utveckla alla sina talanger i
4. En bekymmersfri ekonomi och en mer funktionell lokal till ”mitt katthem” i Örebro
5. Att husse och matte alltid ska vara alldeles friska, starka och riktigt lyckliga!
6. En total förändring i synsättet på katter över hela världen – så att ingen katt ska behöva vara hemlös, hungrig och oönskad!
7. …och det klassiska: Fred på jorden, frid i världen!

  TassKramar Din Vän Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Wikkis önskelista”

  1. Ni är allt bra omtänksamma ni också – vilken fankattastiskt vacker kattplimang – gick direkt till mitt egotrippade lilla svartvita hjärta!
   TassKram Wikki

 1. Håller fullständig med dig i allt utom 1 och 2 då, för där skulle jag vilja ha en nyare bil till husse för den har gått så långt och vi måste ha bil här uppe för det är dåligt med det kollektiva. Sen vill jag ge lite hundjulgodis till brorsan.

  Taxkramisar.

  1. Ja det klart att man måste inrikta sin egen önskelista kring sig själv och sin familj! Hoppas att ni för många smaskigheter och gos till jul!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *