Husses kattfontän

_672
Hoppsan, jag glömde ju nästan bort att jag lovade att berätta hur vi haft det med kattfontän innan vi fick vår Cat-It. Men ni kunde väl nästan gissa? Just det… Husse eller matte drog på duschen – och sedan fick vi hela badkaret att skvalpa i. Det gick bra, det också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Husses kattfontän”

  1. Nej med lagom ”sprusch” på duschen så är det gott att dricka vatten där. Bara man får vara ifred och joxa med vattnet också… så det inte kommer fram schampoo och andra dumheter!
   TassKram Wikki

 1. Mina missar föredrar kranen, men vi skall nog prova detta med ; ) Signe säger till när hon vill dricka men Sven är mer tveksam, han dricker om det liksom blir över eller om Signe håller på ; ) Killar! Kram Agnes

  1. Ibland behöver man en ledarkatt som visar vad man ska våga göra… Det är ungefär som när en tryggiskatt hjälper en skyggiskatt! Katter lär sig av varandra så bra!
   TassKram Wikki

  1. Sicken misse! Broccolitokig?Vådligt vad katter det är på youtube, man kan verkligen fastna bland filmklippen en hel dag!
   TassKram Wikki

 2. Blev det inte lite blött om tassarna att dricka ur badkaret? Sen dusch är något jag håller mig väldigt långt ifrån. Läs på Svamphunden Sigges blogg, så får du se vad han gillar tortyrkammaren. Du finner länken på våran sida.

  Taxkramisar.

 3. Här har vi vattenfontän, men Yatzy tycker fortfarande om att dricka ur kranen ibland 🙂 Duschen har katterna inte vågat närma sig, fast de gillar att leka i badkaret när duschen är avstängd 🙂

  1. Jo men är det inte katters specialitet – att ha kattvatten på lite nya ställen hela tiden? Däremot vill jag INTE dricka ur toan som en del hundar gör!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *