Julklappstips nr 4

Köp en tomteråtta via Tradera! Till förmån för våra katthem säljer Hawknest/Gunilla de här häftiga tomteråttorna:

tomterttFyllda med fräschkattmynta, provtassade och godkända av välutbildade testkatter:
t_rtta
Fram till 24/11 kan du bjuda på de här mysråttorna! Och det finns massor av andra fina saker! Gå in och kolla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Julklappstips nr 4”

  1. Underbart AGnes, hoppas att du vinner någon budning! Och så går ju allt till behövande katter, det gör det värt dubbelt så mycket!
   *spinner glatt*
   TassKram Wikki

  1. Toppen toppen – visst bjuder man gärna lite extra bara för den goda sakens skull???! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *