Räkna ned till jul

Vill du ha en katt-banner som sköter om den saken åt dig? Jag har hittat flera stycken fina:

Ja det finns fler här! De med katter ligger på femte sidan!

Fast just nu verkar jag inte få nedräkningen att funka här på min blogg… Eh hjälp, tekniker????!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Räkna ned till jul”

  1. Längtar ni också till jul?! Det gör jag! *spinner*
   Önskar mej massor av leksaker som kan gå till Katthemmet!
   För själv har jag redan så många!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *