Matte söker jobb

Ungefär så här är det:

jobb
Det är ganska mycket som ska övervinnas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Matte söker jobb”

  1. Min matte skrattar gott åt det där men tyvärr säger hon att det stämmer, så är det att söka jobb idag. Matte har provat nu i över fyra år och svaren hon fått har varit liknande.

    Inte lätt att vara människa tur att man är tax.

    Taxkramisar.

  2. Matte har samma problem, som tur är så vet hon att hon kan få jobb till sommaren igen iallafall. När det gäller jobben så bor vi verkligen på en sommar ö.
    Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *