Vi blev lite rökta igår

Och det var ingen höjdare! Rökt katt är inte kul!

I allsköns ro satt Nova och jag ute på balkongen och kvällspanade, när tjock svart brandrök kom bolmande över oss! Som tur var upptäckte mattes känsliga nos det hela och vi blev raskt insläppta, men usch så vi luktade! Det var för väl att vi inte blev alldeles sotsvarta på kuppen!

Det brann ordentligt på parkeringen på Strofgatan i en bil, som brandkåren fick rycka ut och släcka. Ganska olustigt känns det, för det är andra bilbranden och femte anlagda eldsvådan i området på ett par veckor. Dumma människor, man ska inte elda saker! Tänk om någon blir skadad? Några fire-cats vill vi inte heller ha!

firekitty

Så det blev lite katt-av-rökningsåtgärder igår kväll istället för att ha vinnarkorande i Wikki-Look-Alike-tävligen…. det kommer senare idag i stället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

21 reaktioner till “Vi blev lite rökta igår”

  1. Inte värre än Nyfors i Eskilstuna… men visst känns det lite jobbigt att bo i ett område där det här har eskalerat.
   Men faktum är att vi trivs i vår lugna del av Vivalla ändå!
   TassKram Wikki

 1. Eep! Så glad o tacksam att det ’bara’ var en bil som brann! O att det inte fattade eld i byggnader.
  *klappa, gosa, klia under hakan o bakom öron*
  O kramar till matte o husse.

  1. Ja för nu har det eldats så attdet räcker här omkring oss! Jag tycker att det är jätteläskigt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *