Öppet Hus på Katthemmet i Örebro i kväll!

vlkommen_vit

Min matte är redan där och städar och gör fint! Men det gör hon å andra sidan varje gång hon är på Kattis, mer för att katterna ska ha det bra, än för att det ska komma besökare…

Öppet kl 17-19 på Sockengatan 5, nere på hörnet! Hälsa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Öppet Hus på Katthemmet i Örebro i kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *